VVD opzeggen

Wil je het lidmaatschap van VVD opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar VVD als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar VVD voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

VVD opzegbrief

Volkspartij voor Vrijheid en Democratie
t.a.v. Opzeggen
Postbus 30836
2500GV Den Haag (Nederland)

Plaats, 22 februari 2024

AANGETEKEND: opzeggen 'VVD'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt VVD opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) abonnement opzeggen

De VVD (voluit Volkspartij voor Vrijheid en Democratie) is een Nederlandse politieke partij. De partij wordt gekenmerkt door een liberale signatuur. De partij speelt al decennia lang een belangrijke rol in het Nederlandse politieke landschap. De partij is opgericht op 24 januari 1948 als gevolg van een fusie van de politieke partijen Partij van de Vrijheid en Comité-Oud. Het gezicht van de VVD is Mark Rutte, de huidige minister-president van Nederland. Andere belangrijke figuren in de politieke partij zijn Klaas Dijkhoff, de fractieleider van de Tweede Kamer en Christianne van der Wal, de partijvoorzitter. De VVD heeft op het moment 33 zetels in de Tweede Kamer en 12 zetels in de Eerste Kamer.

De pijlers van de VVD

De standpunten van de VVD komen voort uit de liberalistische signatuur. Dit betekent dat de VVD vindt dat er een rol is voor de overheid in de samenleving maar dat deze klein en beperkt is. Het is het hoofddoel van de overheid om te zorgen voor een veilige en eerlijke samenleving. Op het gebied van criminaliteit en veiligheid pleit de VVD voor strengere straffen op ernstige misdrijven. De VVD is voorstander van hogere straffen voor moord en doodslag. Voor online straffen (cybercrime) wil de VVD ook hogere straffen eisen omdat deze een opkomend probleem zijn in Nederland. De VVD ziet ook graag dat politie zo veel mogelijk actief buiten zijn en zo weinig mogelijk tijd hoeven te besteden aan werk in het bureau zoals administratiewerk. Dit vindt de VVD belangrijk omdat ze beredeneren dat criminelen vaak beginnen met kleine overtredingen en het inzetten van veel politie- en wijkagenten dit kan aanpakken.

Op het gebied van vluchtelingen en allochtonen heeft de VVD ook een sterke visie ontwikkeld. De VVD vindt dat vluchtelingen recht hebben op een veilig onderkomen maar dat dat onderkomen niet in Europa hoeft te zijn. Om dit te realiseren wil de VVD geld investeren in de regio waar vluchtelingen vandaan komen om ze daar ter plaatse te helpen. De VVD wil dat voor vluchtelingen die wel in Nederland terecht komen de asielaanvragen veel sneller worden behandeld. Ze willen dat mensen die geen asiel krijgen zo snel mogelijk het land verlaten en ook het kinderpardon afschaffen om vluchtelingen te demotiveren om naar Nederland te komen.

De standpunten die de VVD zelf nog een keer aanhaalt op hun eigen website zijn dat de belastingen zo laag mogelijk moeten blijven, het ondernemerschap moet worden gestimuleerd, dat Nederland moet veilig worden, dat goed onderwijs essentieel is en dat er een sterke defensie moet zijn in NAVO-verband om externe gevaren het hoofd te bieden.

Lidmaatschap van de VVD

Als je fan bent van de VVD en je de partij wil ondersteunen en er actief aan wil deelnemen, kan je lid worden. Een VVD-lidmaatschap kost 25 euro en daarmee ben je één jaar lid. Eenmalig doneren is ook mogelijk als je niet vast wil zitten aan een lidmaatschap. Het lidmaatschap heeft echter wel veel voordelen over losse donaties. Als lid kan je meepraten over de koers van de VVD, je netwerk vergroten en andere gelijkgestemden ontmoeten, jezelf politiek ontwikkelen en je krijgt toegang tot verschillende landelijke en lokale VVD-evenementen, je krijgt een ledenmagazine en wordt via een nieuwsbrief op te hoogte gehouden van de koers van de VVD en wat binnen de partij speelt.

Als je lid wordt van de VVD kun je naar verschillende evenementen. Er zijn bijeenkomsten en trainingen waar je aan deel kan nemen om je kennis te vergroten. De VVD biedt verschillende trainingen aan, zoals trainingen over liberalisme, de gemeenteraad, gemeentefinanciën, algemene vaardigheden en de media. Naast je monetaire steun die je geeft door middel van je contributie kan je er vervolgens ook voor kiezen om als lid actief te worden in de partij. De VVD heeft een webshop waarin allerlei promotiemateriaal te vinden is wat je kan gebruiken op evenementen om nieuwe leden te werven. De VVD hoort graag de meningen van haar leden en leden krijgen na 6 maanden lidmaatschap een stemrecht om mee te beslissen binnen de partij.

Het opzeggen van je VVD lidmaatschap

Het is altijd mogelijk dat je je VVD lidmaatschap stop wil zetten. Je kan verschillende redenen hebben. Dit kan omdat je de partij niet meer steunt, er geen geld meer voor hebt of liever geld wil sparen. Het maakt niet uit wat de reden is om je VVD lidmaatschap op te zeggen, Opzeggen24.nl helpt je er kosteloos en vrijblijvend mee. Met behulp van Opzeggen24.nl is het opzeggen van je VVD lidmaatschap snel en gemakkelijk geregeld.

Opzeggen via Opzeggen24.nl

Opzeggen24.nl is een populaire manier om lidmaatschappen gemakkelijk op te zeggen. Het doel van Opzeggen24.nl is om mensen te helpen met het opzeggen van lidmaatschappen omdat bedrijven en instanties het opzeggen van lidmaatschappen nogal moeilijk kunnen maken. Zij willen natuurlijk geen betalende leden verliezen en kunnen het moeilijk maken om je lidmaatschap op te zeggen. Opzeggen24.nl is erg geliefd bij klanten door de goede service. In het krappe jaar dat we bestaan hebben al meer dan een half miljoen mensen gebruik gemaakt van Opzeggen24.nl.

Opzeggen24.nl biedt brieven aan waarin per abonnement of lidmaatschap de juiste informatie staat om het abonnement of lidmaatschap op te zeggen. Deze brieven zijn professioneel opgesteld. De opzegger hoeft alleen de persoonlijke gegevens in te vullen op de website en deze verschijnen vervolgens in de al opgestelde brief. Je kan de ingevulde brief vervolgens vrijblijvend downloaden en daarna kun je de brief uitprinten en opsturen. Als je geen tijd hebt om de brief zelf uit te printen en op te sturen, dan kan je dat ook uitbesteden aan Opzeggen24. Opzeggen24 zorgt er dan voor dat de brief ingevuld aankomt bij het desbetreffende bedrijf of instantie waarvoor jij een lidmaatschap wil opzeggen. Aan het uitbesteden van het verzenden van de opzegbrief zitten verzendkosten verbonden. Opzeggen24 biedt verschillende verzendopties aan en de prijzen voor het verzenden liggen tussen de 3.95 euro en 11.95 euro. Je kan kiezen uit standaard verzenden voor 3.95 euro, directe verzending voor 4.95 euro of aangetekend verzenden voor 11.95.

Veelgestelde vragen over het opzeggen van VVD

👉 Hoe werkt VVD opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je VVD abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost VVD opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van VVD opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn VVD opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je VVD opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je VVD opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/opzeggen24.nl/web/abonnement-opzeggen/index.php on line 583

VVD reviews

Zeg je VVD via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met VVD. Hieronder tref je de VVD reviews.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/opzeggen24.nl/web/abonnement-opzeggen/index.php on line 596