Wellvita opzeggen

Wil je het lidmaatschap van Wellvita opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Wellvita als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar Wellvita voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

Wellvita opzegbrief

Wellvita ApS
t.a.v. Klantenservice
Hullenbergweg 278-308
1101BV Amsterdam (Nederland)

Plaats, 22 februari 2024

AANGETEKEND: opzeggen 'Wellvita'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt Wellvita opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


Wellvita abonnement opzeggen

Wellvita is een van oorsprong Scandinavisch bedrijf dat voedingssupplementen met natuurlijke ingrediënten produceert en verkoopt die bijdragen aan een betere levenskwaliteit. Wellvita werd in 2009 opgericht door Claus Toft Gleerup. Hij had toen al ervaring met het werken met natuurgeneesmiddelen en voedingssupplementen, omdat zijn opa en vader pioniers waren op dit gebied. Inmiddels verkoopt Wellvita in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, Duitsland en Nederland en hebben zij zo’n 450.000 klanten. Wellvita verkoopt hun producten via internet en niet via fysieke winkels om de prijzen zo laag mogelijk te houden.

Wellvita webwinkel en assortiment

In de webwinkel van Wellvita zijn de voedingssupplementen ingedeeld per probleem waar ze tegen kunnen helpen of per orgaan waar ze op inwerken. Zo zijn er bijvoorbeeld supplementen ter ondersteuning van de botten en gewrichten, om de gemoedstoestand te verbeteren en om te helpen bij gewichtsverlies. Ieder supplement heeft een eigen productpagina waar beschreven staat hoe het supplement werkt, wat er in het supplement zit en hoe dit ingenomen dient te worden. Ook staan er verschillende ervaringsverhalen op de webshop van klanten die de supplementen al hebben gebruikt. Bij het bestellen van één of meerdere producten uit de webshop, kun je kiezen voor een eenmalige bestelling of voor Wellvita herhaalgemak. Bij het herhaalgemak sluit je een overeenkomst met Wellvita voor een regelmatige levering van dezelfde producten, zonder dat je steeds weer opnieuw hoeft te bestellen. Hierbij heb je 14 dagen bedenktijd na ontvangst van je eerste bestelling. Op de navolgende leveringen heb je geen herroepingsrecht. Bij iedere bestelling bij Wellvita wordt de factuur aan het pakket toegevoegd. Deze dient binnen 21 dagen na factuurdatum via internetbankieren betaald te worden. Alle pakketten worden verzonden vanuit Denemarken en in Nederland bezorgd door PostNL en de verzendkosten bedragen €4,90 per pakket. Als je op maandag t/m vrijdag voor tien uur ‘s avonds bestelt, wordt de bestelling normaliter dezelfde of de volgende dag verwerkt en verstuurd. De levering volgt meestal binnen 10 werkdagen na de bestelling. De meeste pakketjes van Wellvita passen door de brievenbus, maar als dit niet het geval is en je niet thuis bent, wordt het pakketje afgeleverd bij de buren. Als dit niet lukt, komt de postbode de volgende dag nog eens langs. Soms kan het zo zijn dat de levering in twee delen moet worden verstuurd of in een pakket dat te groot is om in de brievenbus te passen. Wellvita draagt dan de eventuele extra leveringskosten, zodat klanten altijd het vaste bedrag van €4,90 betalen.

Via de website is het ook mogelijk om je in te schrijven voor de Wellvita nieuwsbrief. Dit doe je door simpelweg je emailadres in te vullen in het daarvoor bestemde vak onder aan de homepagina. De nieuwsbrief ontvang je twee tot vier keer per maand en bevat tips en informatie over gezondheid en welzijn. Ook kun je al abonnee op de nieuwsbrief soms nieuwe producten tegen een lagere prijs uitproberen en kun je deelnemen aan wedstrijden om leuke prijzen te winnen. Je kunt je via de website ook ten alle tijden weer afmelden voor de nieuwsbrief.

Wellvita klantenservice

Als je een vraag of opmerking hebt voor Wellvita, kun je terecht op de contactpagina op de website. Boven aan deze pagina zijn een aantal onderwerpen te vinden waar vaak vragen over zijn. Door op deze onderwerpen te klikken kom je bij een contactformulier waar je je vraag kunt stellen en deze vervolgens per mail naar Wellvita kunt sturen. Als je liever direct contact hebt met Wellvita kun je bellen naar het telefoonnummer van de klantenservice. Dit nummer is ook geschikt voor het inwinnen van advies over voedingssupplementen bij de voedingsadviseurs van Wellvita. Wellvita is van maandag t/m donderdag te bereiken tussen 08:00 en 16:00 en op vrijdag tussen 08:00 en 14:30. Wellvita heeft ook een Nederlandse Facebookpagina, hier is het ook mogelijk om via de chatfunctie in contact te komen met de Wellvita klantenservice.

Zeg Wellvita op

Zoals we al beschreven, heeft Wellvita de herhaalgemak service. Dit is in feite een abonnement op voedingssupplementen, omdat je eens in de zoveel tijd automatisch een nieuwe levering ontvangt. Als je geen producten van Wellvita meer wenst te ontvangen, dien je dit abonnement bij Wellvita op te zeggen. Het opzeggen van dit abonnement kan telefonisch via het nummer van de klantenservice, maar ook via de website door in te loggen met je klantnummer of factuurnummer. Het is ook mogelijk de herhaalgemak service te pauzeren, zodat je deze op een later moment weer makkelijk kunt activeren.

Veelgestelde vragen over het opzeggen van Wellvita

👉 Hoe werkt Wellvita opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je Wellvita abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost Wellvita opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van Wellvita opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn Wellvita opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je Wellvita opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je Wellvita opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

Wellvita reviews

Zeg je Wellvita via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met Wellvita. Hieronder tref je de Wellvita reviews.

Dhr. J uit Assen:
Helpt niet
14 juni 2022
Dhr. J uit Assen:
Het helpt niet en de pillen zijn te groot krijg ze niet heel door de keel
14 juni 2022
Mvr. Y uit Oegstgeest:
Geen resultaat, geen vertrouwen meer in.heb contact met een arts, en ben onder behandeling.per direkt opzeggen aub.
7 mei 2022
Mvr. A uit Groenlo:
Ik wil dit eenmalig proberen geen abonnement
22 maart 2022
Dhr. R uit Leerdam:
Heb geen baat bij dit middel
3 maart 2022
Mvr. E uit Deurne:
krijgt door deze pillen een verlaagde bloeddruk
10 februari 2022
Dhr. R uit Nagele:
Ik gebruik ze niet vaak meer , ik heb nu vier bakje vol
16 januari 2022
Dhr. J uit Enschede:
te veel tabletten kan 2 jaar vooruit.
11 oktober 2021
Mvr. J uit Doesburg:
Vergissing, ik wilde het product eenmalig proberen!
10 oktober 2021
Mvr. L uit Badhoevedorp:
niet tevreden
28 juni 2021