Ziggo opzeggen

Wil je het lidmaatschap van Ziggo opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Ziggo als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar Ziggo voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

Ziggo opzegbrief

Ziggo Services B.V.
t.a.v. Klantenservice
Postbus 320
8200AH Lelystad (Nederland)

Plaats, 3 december 2023

AANGETEKEND: opzeggen 'Ziggo'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt Ziggo opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


Ziggo abonnement opzeggen

Ziggo is een van de grootste Nederlandse aanbieders van kabeltelevisie, internet en mobiele telefonie. Het bedrijf is nog relatief jong, het is in 2017 ontstaan uit een fusie tussen Liberty Global en Vodafone. De kernactiviteit van het bedrijf is het leveren van radio- en televisiesignalen. Naast televisie levert Ziggo ook internet en telefoon via de kabel. Ziggo biedt veel gevarieerde abonnementen aan voor internet, televisie en telefonie. Het is mogelijk om één van deze drie diensten af te nemen bij Ziggo en het is ook mogelijk om ze te combineren voor een voordeligere prijs. Ziggo biedt ook extra diensten aan bij hun abonnementen zoals bijvoorbeeld Ziggo Sport bij een Ziggo televisieabonnement.

Ziggo Internet

Ziggo internet is snel en veilig. Volgens Tweakers is Ziggo al 9 jaar op rij de beste Internetprovider. Ziggo biedt verschillende internetpakketten aan. Internet van Ziggo is verkrijgbaar in verschillende snelheden, zodat je een snelheid kan vinden die past bij jouw surfgebruik. Als je af en toe wat mails stuurt heb je 250 Mbit/s internet meer dan genoeg. Als je een fervent gamer en downloader bent van muziek, films en series, dan past 1000 Mbit/s bij jouw internetgebruik. Hoe hoger het aantal Mbit/s, hoe sneller je internetverbinding is. Ziggo biedt verschillende ineternetpakketten aan die je naar eigen wens kan aanpassen. Je kan keuzes maken in internetsnelheid, downloadsnelheid, uploadsnelheid, internetbeveiliging en meer.

Ziggo Televisie

Ziggo televisie biedt veel televisiezenders aan via de kabel. Veel zenders zijn in HD te bekijken via een Ziggo Televisieabonnement. Net zoals bij een internetabonnement, kan je een televisieabonnement naar eigen wens aanpassen. Ziggo biedt extra televisiediensten aan die je kan toevoegen aan je abonnement. Ziggo GO is een gratis te downloaden app waarmee je op je telefoon overal televisie kan kijken. Je kan met de app ook televisieprogramma’s tot 7 dagen na uitzending terugkijken en streamen naar je televisie. Ziggo Movies & Series is een dienst waarmee je 40+ extra zenders krijgt en honderden films en series kan bekijken. Ziggo Sport is een dienst waarmee je verschillende sportwedstrijden kan bekijken. Voetbal, formule 1, basketbal en golf zijn een paar van de sporten waarvan de competities te bekijken zijn via Ziggo Sport.

Ziggo Bellen

Met een Ziggo Bellen abonnement bel je voordelig naar vaste en mobiele nummers in Nederland. Je betaalt bij een Ziggo Bellen abonnement per seconde en kun je je huidige telefoonnummer meenemen naar Ziggo. Het Bellen abonnement is per maand op te zeggen en dit abonnement kun je ook weer naar wens aanpassen. Je kan kiezen voor een vast aantal minuten per maand of onbeperkt bellen.

Ziggo biedt ook mobiele abonnementen aan. Deze worden in samenwerking met Vodafone aangeboden. Er zijn sim only abonnementen en abonnementen inclusief telefoon beschikbaar via Vodafone. De abonnementen zijn in Nederland en de Europese Unie te gebruiken en je krijgt toegang tot het 4G netwerk van Vodafone.

Ziggo alles-in-één

Als je internet, televisie en bellen allemaal bij Ziggo afneemt, dan kun je voordelig het alles-in-1 pakket aanschaffen. Met dit pakket kies je tot 1000 M/bits internetsnelheid en heb je gegarandeerd goede wifi. In dit pakket zitten tot 125 tv-zenders (waarvan 54 HD) en kun je overal tv-kijken met Ziggo Go waarmee je ook programma’s op je telefoon kan kijken. Ook kan je programma’s opnemen, pauseren en terugkijken via de app. In het pakket zitten ook voordelig bellen naar vast en mobiel. Het pakket is aan te passen naar wens.

Ziggo abonnement opzeggen

Als je je abonnement van Ziggo wil opzeggen, dan kan dat via Ziggo zelf of via Opzeggen24.nl. De opzegtermijn is afhankelijk van je abonnement, meestal is dit een maand. Als je contract nog niet is afgelopen maar wil je wil wel opzeggen, dan kunnen eventueel extra kosten in rekening worden gebracht door Ziggo. Het opzeggen van je abonnement bij Ziggo gaat het snelste telefonisch. Als je telefonie van Ziggo afneemt, kun je gratis bellen vanaf je Ziggo telefoonaansluiting. Als je geen Ziggo telefoonaansluiting hebt kun je de klantenservice bellen.

Als je apparatuur hebt ontvangen bij je Ziggo abonnement, dan kan het zijn dat je dit moet terugsturen na het opzeggen van je abonnement. Als je apparatuur in bruikleen hebt moet je dit terugsturen naar Ziggo als je contractperiode afgelopen is. Als je apparatuur hebt gekocht dan is het je eigendom en mag je het houden. Als je een mobiele bundel van Ziggo hebt dan mag je de simkaart na opzegdatum weggooien.

Ziggo klantenservice

Ziggo heeft een ontzettend uitgebreide klantenservice. Op hun website hebben ze antwoord op veel vragen en een pagina waarop alle storingen worden weergegeven. Op de Ziggo website is een online chat beschikbaar én een contactformulier waar je ook terecht kan met je vragen. De chat is dagelijks beschikbaar. Op maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 22:00 uur, op zaterdag van 9:00 tot 20:00 uur en op zondag van 9:00 tot 18:00 uur. Ziggo heeft een telefonische klantenservice die dagelijks te bereiken is. Op doordeweekse dagen is de telefonische klantenservice open van 8:00 tot 20:00 uur, op zaterdag van 9:00 tot 20:00 en op zondag van 9:00 tot 16:00.

Veelgestelde vragen over het opzeggen van Ziggo

👉 Hoe werkt Ziggo opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je Ziggo abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost Ziggo opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van Ziggo opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn Ziggo opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je Ziggo opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je Ziggo opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

Ziggo reviews

Zeg je Ziggo via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met Ziggo. Hieronder tref je de Ziggo reviews.

Dhr. G uit Rotterdam:
Hallo, Ik heb al jaren geen tv meer en wil graag het tv abonnement stop zetten.. klantnummer 5274202 Graag een antwoord. MvG Dhr > G.W.J. Lengkeek
4 juni 2022
Dhr. G uit Drachten:
Andere dienstverlener gevonden Klant nummer 531006
30 mei 2022
Dhr. F uit Haarlem:
Verhuis buitenland
19 mei 2022
Dhr. J uit Venlo:
Verhuis naar buitenland
31 maart 2022
Dhr. C uit Nijmegen:
Ik ga samenwonen in een huis met andere provider
29 januari 2022
Dhr. R uit Ederveen:
overgestapt
23 december 2021
Dhr. J uit Heythuysen:
F1 afgelopen, kijk geen andere sport
19 december 2021
Dhr. D uit Roosendaal:
Wegens verhuizing
6 december 2021
Mvr. G uit Holten:
Mevrouw woont nu in verzorgingshuis.
10 augustus 2021
Dhr. G uit Druten:
Ik ben overgegaan naar glasvezel
28 juli 2021