Huurzone opzeggen

Wil je het lidmaatschap van Huurzone opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Huurzone als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je verzendmethode

Ik ga akkoord met de voorwaarden.

Huurzone opzegbrief

Huurzone
t.a.v. Klantenservice
Postbus 5548
4801DZ Breda (Nederland)

Plaats, 20 mei 2024

Betreft: opzeggen 'Huurzone'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt Huurzone opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


Huurzone opzeggen doe je gratis via Opzeggen24

Er is momenteel veel vraag naar een huurwoning in Nederland. En met de wildgroei aan makelaars, bemiddelaars en woningplatformen zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Zelfs als je al deze sites zou volgen, dan mis je nodig het aanbod van particuliere verhuurders. Kortom: Huurzone.nl is een huurwoning platform dat je werk uit handen neemt. Het geeft je een eenvoudig en compleet overzicht van beschikbare huurwoningen.

Momenteel tref je op Huurzone.nl ruim 8000 huurwoningen in Nederland aan. Handig aan de site, is dat je eenvoudig kunt zoeken en filteren. Zo kun je zelf aangeven hoeveel ruimte je nodig hebt, uit hoeveel kamers de huurwoning dient te bestaan en tussen welk budget je zoekt. Uiteraard kun je op Huurzone.nl ook zoeken per provincie of per stad. Tref je niet direct een passende huurwoning aan? Dan maak je eenvoudig een zoekopdracht aan in je profiel. Verschijnt er een passende woning op Huurzone.nl, dan ben jij er als eerste bij!

Registreren bij Huurzone

Het registreren op Huurzone.nl is heel eenvoudig. Je kunt je registreren met een gebruikersnaam & wachtwoord, via Facebook of via een koppeling met Gmail. Je beschikt dan automatisch over een Standaard Account. Op Huurzone bestaan twee verschillende soorten accounts. Het Standaard Account (gratis) en een Premium Account (betaald).

Met het Standaard Account kun je op Huurzone.nl vast het aanbod aan huurwoningen bekijken. Ook kun je de omschrijvingen van de woningen inzien en ontvang je elke dag een e-mail met het nieuwste huurwoningaanbod. Wil je meer informatie over een huurwoning bekijken, zoals bijvoorbeeld extra foto's, informatie over de omgeving of de omschrijving? Dan kun je het Standaard Account upgraden naar een (betaald) Premium Account.

Huurzone kosten

Er zijn verschillende acties rondom de kosten van het Premium account op Huurzone. Normaliter betaal je maandelijks €19,95. Maak je gebruik van de actie, dan betaal je de eerste 3 maanden slechts €49,95 of de eerste 6 maanden €79,95. Het Premium Account activeer je middels een eerste betaling (iDeal). De vervolgbetalingen van het doorlopend abonnement worden via automatisch incasso afgeschreven. Je hoeft hier dus zelf niets voor te doen.

Huurzone contact

Het Huurzone.nl platform werkt volledig online. Je zult dan ook geen Huurzone telefoonnummer aantreffen. Wel kun je contact opnemen via de e-mail, whatsapp of via de live chat. De klantenservice zit voor je klaar en doet haar best om zo snel mogelijk met een passende reactie te komen!

Huurzone.nl opzeggen

Heb je een woning gevonden en wil je het Huurzone.nl account opzeggen? Of heb je een Huurzone klacht? We leggen je graag uit hoe je dit eenvoudig doet. Log in op je Huurzone account en doorloop de stappen:

  1. Open de pagina mijn account en scroll hier naar beneden;
  2. Druk nu op de knop Premium Account beëindigen;
  3. Je ontvangt van Huurzone.nl een bevestiging per e-mail.

Kom je er toch niet uit? Dan kun je ook via Opzeggen24 Huurzone.nl opzeggen. Vul eenvoudig je opzegbrief in en je opzegging word direct naar Huurzone.nl verstuurd!

Veelgestelde vragen over het opzeggen van Huurzone

👉 Hoe werkt Huurzone opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je Huurzone abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost Huurzone opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van Huurzone opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn Huurzone opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je Huurzone opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je Huurzone opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

Huurzone reviews en Huurzone beoordelingen

Zeg je Huurzone via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met Huurzone. Hieronder tref je de Huurzone reviews.

Dhr. Y:
Prima
19 mei 2024
Dhr. J:
Prima
18 mei 2024
Dhr. P:
Heel goed.
18 mei 2024
Dhr. B:
A good platform easy and convenient.
18 mei 2024
Dhr. F:
Geweldig
17 mei 2024
Dhr. G:
House
11 mei 2024
Dhr. M:
It is a good platform that offers a variety of housing options.
17 mei 2024
Dhr. A:
Webside
16 mei 2024
Dhr. M:
Een top site waar je makkelijk een woning kan zoeken
17 mei 2024
Dhr. S:
Goed
17 mei 2024